Postów: 27 Miejscowość: Poznań-Galway Data rejestracji: 13.01.09
Dodane dnia 17-01-2009 12:00
Oni tu są nienormalnipod względem sprawdzania-gdy miałem clio-oblali mnie za przetartą gumkę na pedale sprzęgła i braku nazwy hrabstwa na rejestracji(to taka naklejka, której prawie nie widać), oraz przepaloną żarówkę w postojówce. Kpuno tych trzech drobnostek i wymiana kosztowało mnie 3 euro!!! A kolejne 30 ta drugi test!!Paranoja jakaś. Jak chcą się do czegoś przyczepić to i tak się przyczepią. Nie tak jak w Pl-za 50 zł to nawet nie muszą oglądać auta a po tem takie szroty jeżdżą po polskich drogach i sieją strach
Postów: 1768 Miejscowość: Freie Stadt Danzig Data rejestracji: 02.01.08
Dodane dnia 17-01-2009 12:00
ja też nie mam testu i nie chce mi się robić
do puki nie będziesz miał draki powinno być ok
p.s. słyszałem że są jakieś dodatki do paliwa które poprawiają jakość spalin
Postów: 1768 Miejscowość: Freie Stadt Danzig Data rejestracji: 02.01.08
Dodane dnia 17-01-2009 12:13
kotva napisał/a:(...) A kolejne 30 ta drugi test!!Paranoja jakaś. Jak chcą się do czegoś przyczepić to i tak się przyczepią. Nie tak jak w Pl-za 50 zł to nawet nie muszą oglądać auta a po tem takie szroty jeżdżą po polskich drogach i sieją strach
teraz test kosztuje 45E czy jakoś tak
a jak chcesz aby samochód który nadaje się tylko na złom przeszedł test to przejedź się po małych warsztatach a na pewno kogoś znajdziesz -zapłacisz 300-500E i nawet na 3 kołach zaliczy
chcesz to Ci podam adres w Tipperary
albo już Ci podam Dundrum około 15km od Tipp. town w stronę Cashel warsztat na stacji paliw zapytaj o Seamusa syna szefa, powiedz że jesteś od Jacka (z Thurles który pracował w garden center, albo nawet nie musisz ma chyba tylko jednego kolegę z polski imieniem Jacek)