924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Zloty/Imprezy/Wydarzenia
Autor Zakręcanie wody na rancho 2025 - reaktywacja
Katastrofa
Użytkownik

Miejscowość: Kraków
Data rejestracji: 01.10.14
Dodane dnia 14-08-2025 13:41
Panie i Panowie, odkąd odszedł Robert, brakuje nam tu, na południu Jego kociołka, humoru, spotkania w oparach spalin w iście grillowej atmosferze.

Jako że z zamiłowania lubię kojarzyć fakty, a przy okazji kilku wizyt w Voytech Auto Wojtek vel Devlin i Aleks wspominali, że chcieliby zrobić spotkanie dla fanów transaxli (i nie tylko), a jednocześnie w Pasja Porsche rodziła się potrzeba bardziej 'biesiadnego' zakończenia sezonu, niż tylko zwyczajowy wyjazd na tor w Krakowie, pozwoliłem sobie pokojarzyć partnerów (czyli: zostałem alfonsem - ta kariera zmierza już w jednym kierunku). Jednocześnie, jako że Wojtek jest jednym ze starszych (w sensie: stażem) użytkowników forum, uznałem że mógłby bez zawłaszczania niczyjego dorobku, kontynuować tradycję odkręcania/zakręcania wody na rancho, za zgodą spadkobierców Roberta. Nieocenioną pomocą okazał się Andrew, który znał Roberta bliżej niż ja, który skontaktował się z Martyną i uzyskał Jej akceptacją dla pomysłu kontynowania imprezy Roberta.

Tym samym, w imieniu organizatorów chciałbym Was prosić o zarezerwowanie w Waszych kalendarzach terminu 20 września (sobota) i zaplanowanie przyjazd do Małopolski, dokładniej do Brzezinki koło Krakowa ([url]https://maps.app.goo.gl/sp69VW1xjj4GbxQ19, w Google Maps wystarczy wpisać Voytech Auto[/url]) na Zakręcanie wody na Rancho 2025. Jeśli wszystko pójdzie dobrze z planem, to rodzina Roberta także będzie z nami.

Zdaję sobie sprawę, że PCP w tym terminie wystawia się na Retro Motor Show w Poznaniu, jednak w gąszczu innych imprez i zaangażowań gospodarza, trudno wymyślić termin odpowiedni dla wszystkich.

Mam nadzieję, że zostałem dobrze zrozumiany, chciałbym żebyśmy razem uczcili pamięć Roberta na swój, motoryzacyjny sposób i kontynuowali tradycję spotkań 'bez napięcia'.

Więcej szczegółów podamy, gdy je ustalimy.

---------------------
928GT '90 - drAkula na Ligę Transaxli ('pomidor' nie był zbyt szczęśliwy)
928 '79 - Żaba: ukochane, wszechstronne auto
A2 '03 - Pikachu: daily, city rascal; wszędzie się wciśnie, łatwo tą żółtą żarówę wypatrzyć na parkingu.
A6 Allroad '20 - Alfred: working horse, bez względu czy to trasa do Bułgarii, czy wycieczka z lawetą do Poznania

Jeśli ktoś chce zobaczyć mojego 'petrolhead-junior', zapraszam na:www.jeremyklakson.pl
6325858 www.jeremyklakson.pl
Autor RE: Zakręcanie wody na rancho 2025 - reaktywacja
hubjur
Użytkownik

Miejscowość: Bystra
Data rejestracji: 30.08.14
Dodane dnia 14-08-2025 16:59
Ja już rezerwuje termin. BRAWO za pomysł.
smileysmileysmileysmiley

924S 150KM
W124 150KM
Saab cabrio 96 kW